Hirdetés
. Hirdetés

Akadozik a T-Online levelezése

|

Ahogyan az elmúlt napokban sokan tapasztalhatták, komoly zavarok vannak a T-Online elektronikus levelezési rendszerében...

Hirdetés

A társaság közlése szerint több külső tényező hatására néhány levelezőszerver a napokban túlterhelődött. A problémát ugrásszerű forgalomnövekedés okozta több tényező - vírusfertőzés illetve spam támadás - együttes hatására. A mail.axelero.hu levelezőszerver emiatt olyan mértékben túlterheltté vált, hogy képtelen volt a leveleket a beérkezés ütemében továbbítani, ezért azok felhalmozódtak rajta.

A T-Online Magyarország ugyanakkor hangsúlyozza: az előfizetők levelei nem vesztek el, minden küldött és kapott e-mail késve, de megérkezik a címzetthez. A probléma enyhítésére a vállalat újabb erőforrásokat állított üzembe, és erősebb szűrést vezetett be a beérkező levelekre.

A torlódást okozó kéretlen levelek nem jutnak el az előfizetőinkhez, azok a rendszer kimenő levélforgalmát bénították meg részlegesen. A T-Online Magyarország a bejövő levélforgalom esetében folyamatosan fejleszti a vírusok és spamek kiszűrését, a közeljövőben várható egy újabb technológia üzembe állítása, mely pontosabb spamszűrést tesz lehetővé.

A túlterhelődés kizárólag azokat az ügyfeleket érintette, akik a mail.axelero.hu hostnéven keresztül küldenek leveleket, az azonosított feladót megkövetelő mail.t-online.hu szerverek rendben működtek. Ezért a társaság javasolja az előfizetőinek, akik még nem állították át e-mail kliensüket, hogy a biztosabb, gyorsabb működés érdekében mielőbb térjenek át a mail.t-online.hu szerver használatára, melyhez a levelező kliensben be kell kapcsolni az SMTP authentikációt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.