Hirdetés
. Hirdetés

Aktív és passzív 3D projektorok az Epsontól

|

Már hazánkban is elérhetőek a vállalat 3LCD technológiás megoldásai.

Hirdetés

Az Epson hazai képviselete bejelentette, hogy már Magyarországon is kaphatóak a vállalat legújabb, elsősorban oktatási intézmények, múzeumok, vállalatok és vendéglátóipar számára javasolt, 3000 lumen fénykibocsátásra képes 3D-s projektorai.


Epson EB-W16
Az eszköz a 3LCD technológiának köszönhetően nagy fényerejű, magas felbontású 3D képet, míg az 5000:1 kontrasztarányával komoly részletgazdagságot biztosít. A hordozható projektor 1,2-szeres zoommal rendelkezik, így szinte bárhol lehetővé teszi a felhasználóknak a 3D tartalom kivetítését.


Az EB-W16 az Epson USB-ről tölthető, rádiófrekvenciás, aktív blendés 3D szemüvegét használja, amely a projektortól akár 10 méter távolságban is használható. A készülék ajánlott fogyasztói ára 265 ezer forint.


Epson EB-W16SK
A termék az első passzív 3D projektor a piacon, amely kompatibilis az összes jelenlegi 3D jelformátummal: side-by-side, top-and-bottom, frame packing és frame sequential. A rendszer egy speciálisan kialakított konzol segítségével egymásra épített projektorokból áll.


A kivetítők USB csatlakozón keresztül kapcsolódnak egymáshoz vezérlés és szinkronizálás céljából, a mellékelt polárszűrők pedig mindkét objektívre felszerelhetők. A pontos átfedés érdekében a rendszer elektronikusan egymáshoz igazítja a két képet, az automatikus projektorillesztési beállítások használatával.


Az 590 ezer forintos bruttó ajánlott fogyasztói árat kapott projektorrendszerhez polarizált 3D szemüveg is jár.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.