Hirdetés
. Hirdetés

Áll az alkusz?

|

A CLB Független Biztosítási Alkusz Kft. új szolgáltatása révén a jövőben a lakossági ügyfelek az interneten is megköthetik életbiztosításukat.

Hirdetés

Az életbiztosításokat a szakma még ma is személyesen eladható terméknek tekinti. Ezért az online biztosítási alkuszok figyelme is elsőként a könnyen standardizálható, viszonylag kevés paramétert igénylő termékek (különböző gépjármű-biztosítások, lakás- és utasbiztosítások) értékesítése felé fordult. További akadályt jelentett a bonyolultabb kötési folyamat, ami megfelelő háttérszemélyzetet feltételez. A biztosítási ügynökök kétségtelen előnye, hogy a személyes kapcsolat során több lehetőség van az ügyfél igényeinek közös felmérésére. Ugyanakkor az online közvetítés során több biztosító terméke is összehasonlíthatóvá válik az azonnali díjszámítás alapján. Komoly könnyebbség emellett, hogy nincs szükség találkozó szervezésére sem a közvetítővel.

A CLB nagy hangsúlyt helyezett arra, hogy az egyes biztosítási termékek közötti választást minél részletesebb, megfelelően csoportosított információkkal könnyítse meg. Az ügyfél által megadott paraméterek alapján kalkulált biztosítási termékek összehasonlíthatóak, és valamennyi termék részletes tájékoztatója még a szerződéskötés előtt letölthető a www.biztositastipp.hu honlapról. Az egyes termékek esetében szükséges orvosi vizsgálatok és személyes beazonosítás kapcsán a tájékoztatás mellett az alkuszcég a szükséges lépések helyszínét és időpontját is megszervezi.
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.