Hirdetés
. Hirdetés

Állást kapnak, Barcelonába utaznak a legjobb programozók

|

A Mobile World Congress rendezvényre viszi az NNG a vállalat programozó versenyének győzteseit.

Hirdetés

Immár negyedik éve hirdeti meg C++ Grand Prix elnevezésű programozó versenyét az iGO Navigációt fejlesztő NNG. Az egy hónapon át tartó verseny idei győzteseit az állásajánlat mellett egy utazás is várja: részt vehetnek a barcelonai Mobile World Congressen.

Évente több mint 200 új munkatárssal bővül az NNG, ahova idén még 90 embert keresnek. Hogy teljesíteni tudják a globális autóipari megrendeléseket, elengedhetetlen, hogy megfelelő szakemberekkel töltsék fel az üres pozíciókat, mely folyamatos kihívást jelent a cég számára az erősen keresleti munkaerőpiacon. A szakmai verseny megrendezésével céljuk, hogy minél több tehetséges programozót mozgassanak meg, akik később akár kollégákká is válhatnak.

A versenyre szakmai előélettől függetlenül hallgatók és tapasztalt szakemberek jelentkezését is várják, háromfős csapatokban. A selejtező körök után a legjobb 10 csapat egy 12 órás döntő alkalmával a helyszínen írt programokkal küzd majd meg egymással. Idén a legjobb csapat tagjai az állásajánlaton túl belépést nyernek a barcelonai Mobile World Congress-re, a második helyezett csapat tagjai három Hermann Miller Celle széket, míg a harmadik helyezett csapat tagjai három drónt vihetnek haza.


"A verseny feladatait minden évben fejlesztő kollégáink állítják össze nagy lelkesedéssel. A legfontosabb szempont, hogy alapvető C++ tudással megoldhatóak legyenek, azonban a nehézségi szintjük növekedésével egyre kreatívabb és összetettebb gondolatmenetet igényeljenek. Így függetlenül attól, hogy valaki éppen frissen végzett az egyetemen, vagy már több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, kellő kihívást jelentenek a feladatok." - nyilatkozta Tompos Ákos, az NNG autóipari projektjeiért felelős csoport vezetője.

Az elmúlt négy év során a versennyel egy jelentős, több mint 1000 fős szakmai közösséget sikerült megmozgatni, így idén is hasonló jelentkezési arányra számítanak a szervezők. Bár rendszerint több szenior csapat jelentkezik, az első három helyet hallgatókból álló csapatok érték el az elmúlt két évben, bizonyítva, hogy a kreatív gondolkodás az első számú szempont nem csak a versenyen, de a programozás területén is.

A versenyre a www.programozoverseny.hu weboldalon keresztül lehet jelentkezni október 26-ig. A selejtező körök november 16-ig zajlanak, a legjobb tíz csapat pedig a november 27-i döntőben méri majd össze tudását az NNG székházában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.