Hirdetés
. Hirdetés

Amerikában csak a Samsung kell

|

Az Amerikában eladott tévék legnagyobb része valamilyen Samsung modell.

Hirdetés

Ultra HD és OLED ide vagy oda, a gyártók számára jelen pillanatban még a klasszikus LCD TV-k jelentik a legnagyobb bevételi forrást, már ha a televíziók piacáról beszélünk. A szektorban többek között igen aktív a Samsung is, hiszen nem csak rengeteg tévéje van, de sokat is keres rajtuk. 

Úgy tűnik, hogy a dél-koreaiak eredményei jobbak, mint egyesek gondolták: az idei év első felében Észak-Amerikában a legtöbb eladott televízió Samsung márkájú volt. A Samsung ezzel a Viziót és az LG-t is megelőzte a régióban. 

Hirdetés

A Samsung egyáltalán nem akar elkényelmesedni, ugyanis a hírek szerint arra készülnek, hogy az év hátralévő részében még több tévét adjanak el. A céljukat tovább segítik az árháborúk, hiszen ma már egy olcsó modell nem feltétlen jelent egyet a rossz szóval. Észak-Amerika jelenleg a világ második legnagyobb tévés piaca, Kína után. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.