Hirdetés
. Hirdetés

Amikor Tajvan jön el hozzánk

|

LED-es világítástechnika, újrahasznosítás, hardvereszközök - néhány olyan terület, amely fellendülhet hazánkban, ha sikerül megállapodni a távol-keleti partnerekkel.

Hirdetés

Április 12-én ismét megrendezésre kerül a Tajvani Üzletember Találkozó, aminek keretében 42 tajvani gyártó, illetve kereskedő látogat el hazánkba, hogy kapcsolódási pontot találjon itthoni partnerekkel. Mint már sokadik éve, idén is a Tajvani Kereskedelmi Külképviselet (TAITRA) rendezésében kerül sor az eseményre a Novotel Budapest Congress Hotelben.

A kicsiny szigetországból idén több iparág is képviselteti magát. IT és elektronikai termékek, vonalkódtechnika, műanyag és gépipar, LED világítás, autóalkatrészek, újrahasznosítás, hardver - csak néhány terület azok közül, melyeken szorosabb kapcsolat is kialakulhat a magyar és a tajvani felek között. A díjmentes rendezvény célja a két ország közti kereskedelem fellendítése és új kereskedelmi kapcsolatok kiépítése lehetséges közép-európai partnerekkel.

Taitronics show
Taitronics show

Az informatika területéről olyan ismertebb és itthon kevéssé közszájon forgó cégek képviselik magukat, mint: Andrew Houseware, Appostar, Formosa, Giga-TMS, Glacialtech, IEI Tech., Transava, Wingsonic (a teljes lista itt található). Az eseményt egyébként nem csak hazánkban tartják meg, hanem Isztambulban, Varsóban és Poznanban, valamint Moszkvában, ami jól jelzi a távol-keleti cégek érdeklődését régiónk iránt.

Tajvan

A Kínától annak kommunista hatalomátvételekor elszakadt szigetország élenjáró a versenyképesség szempontjából, áll a World Economic Forum 2010-2011 Global Competitiveness Reportjában. Ezen jelentés által vizsgált 142 ország közül 13. helyre került, míg a World Bank 2011 októberében kiadott éves felmérése 25. helyre sorolta az üzletbarát gazdaságok listáján.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.