Hirdetés
. Hirdetés

Androidos okostelefon kevesebb, mint 3000-ért

|

Nem csak a fejlődő országokban, a fejlett piacokon is megjelentek a rendkívül alacsony árú okostelefonok.

Hirdetés

Nemrégiben adtunk hírt arról, hogy a harmadik negyedévben 353 millió okostelefon talált gazdára világszerte, és a 15,5 százalékos növekedés főként annak köszönhető, hogy a feltörekvő piacokon megjelentek az olcsóbb okostelefonok. Nos, úgy tűnik a fejlett országokban is igyekeznek a kiskereskedők feldobni forgalmukat olcsóbb modellekkel: a Walmart amerikai áruházlánc 9,82 dollárért árulja az LG belépő szintű okostelefonját, amely 3,8 hüvelykes méretű, 480x320 képpontos kijelzőt, 1,2 gigahertzes Qualcomm processzort, 3 megapixeles kamerát, valamint 4 gibabájtos tárolót tartalmaz, és az Android 4.4 (KitKat) mobil operációs rendszert futtatja. Nem egy eget rengető specifikáció, de kevesebb mint 3000 forintnyi összegért rendkívül jó vételt jelent.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.