Hirdetés
. Hirdetés

Árcsökkentéssel kerülne lépéselőnybe az NVIDIA

|

Az AMD új modelljeinek érkezése megelőző intézkedésre sarkallta az NVIDIA-t.

Hirdetés

Az NVIDIA ugyan hivatalosan nem nyilatkozott, ezt azonban cselekvés formájában megtették helyette a partnerei. A gyártó jelenlegi legerősebb, egy-GPU-s videokártyája már kedvezőbb árfekvésben kapható. A GeForce GTX 680 ára 400 dollár/euró alá esett.

Mivel ilyen kártyákat 450, sőt, egyes esetekben 500-nál is több euróért is árultak, ez nagy lépésnek tekinthető. Nem születésnapi akcióról van azonban szó, hanem egy megelőző intézkedésről, amellyel az AMD-vel szemben venné fel a versenyt az NVIDIA.

Mivel hamarosan érkezik az Advanced Micro Devices Radeon HD 8000-es sorozata, ezért az NVIDIA a leendő vásárlókat megpróbálja magához csábítani azzal, hogy már a rivális vezérlők megjelenése előtt okot ad a vásárlásra. Természetesen ezzel egyszerre a készleteket is ki akarják söpörni, mielőtt néhány hónap múlva megjelenik a GTX 670.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.