Hirdetés
. Hirdetés

Árcsökkentő trükkök az Apple-től

|

A gyártó a szolgáltatások megvágása mellett a gyártási költségeket próbálja lenyomni, hogy a profitból ne kelljen engednie.

Hirdetés

Hirdetés

Az Apple minden eddiginél nagyobb figyelmet fordít arra, hogy megfizethetőbb árú iPhone-al jelenjen meg a piacon. A haszonkulcsból nem akar engedni, ezért a modell leegyszerűtésén kívül a gyártási költségeket is igyekszik lefaragni.

Ennek egyik technikája az, hogy a nem kulcsfontosságú alkatrészek esetében közvetlenül a beszállítókkal állapodik meg. A módszert először az új MacBook modellek bizonyos fém- és műanyag alkatrészeinél próbálják ki.

Állítólag már több beszállító megfordult májusban az Apple főhadiszállásain, hogy információkat kapjon az új stratégiáról.

Ez az első alkalom, amikor az Apple közvetlenül folytat áralkut a nem kulcsfontosságú alkatrészek beszállítóival: korábban ez a feladat a szerződéses szállítókra hárult.

Az Apple állítólag már dolgozik az olcsó iPhone-on, amely OLED helyett 6,1 hüvelykes LCD kijelzővel, és 3D Touch illetve üveg hátlap nélkül jön ki valamikor az idén

Az olcsóbb MacBookról kevesebbet tudni,  de állítólag 13 hüvelykes lesz, és a MacBook Air utódának szánják.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.