Hirdetés
. Hirdetés

Arris-részesedést vett a Comcast

|

Az Arris 10,6 millió részvényéhez a Comcast 150 millió dollárért jutott hozzá.

Hirdetés

A Comcast úgy döntött, részesedést vásárol a set-top box-ok gyártásával foglalkozó Arris-ben. Az Arris tájékoztatása szerint nagyjából 10,6 millió részvényt vett meg a Comcast, összesen 150 millió dolláros értékben. Az üzlet azzal lesz teljes, hogy az Arris megvásárolta a Motorola Home üzletágát, amely 2,35 milliárd dollárt ér.

Ennek eredményeképp a Comcast és a Google nagyjából 7,85 százalékos részesedéssel bírnak majd az Arris-ben. Az üzlet várhatóan akkor zárul, amikor a Motorola Home (a Motorola Mobility üzletága) felvásárlása teljesül. 

Az Arris azzal, hogy megvette a Motorola Home-ot, plusz 5000 alkalmazottra is szert tett 18 különböző helyen, illetve több mint 500 ügyfélre, 70 országban. Az Arris eredetileg hálózati infrastruktúrára és telekommunikációs eszközökre fókuszál, most azonban set-top box-okat is kínál majd a Comcast számára.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.