Hirdetés
. Hirdetés

Átadták az idei Gyurós Tibor díjakat

|

Az idén először négy kategóriában díjazták az év IKT-teljesítményeit: a szokásos három jelölés mellett (az Év menedzsere az infokommunikációban, az Év IKT innovációja, az Év IKT projektje) az IVSZ 2015-ben megkereste és elismerte a Digitális oktatás nagyköveteinek munkáját is.

Hirdetés

Az idei IVSZ Menedzsertalálkozó (MENTA) konferencia keretein belül ismét sor került a Gyurós Tibor-díj átadására. Az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) az idei évben már 4 kategóriában díjazza a kiemelkedő IKT teljesítményeket: az év IKT ötlete/innovációja; 2015 IKT projektje; az év menedzsere az infokommunikációban; és a digitális oktatás nagykövete. A negyedik kategória meghirdetésével az IVSZ - hagyományteremtő céllal - szeretné elismerni azon személyek munkáját, akik felismerték és a lehetőségeikhez képest tanítják vagy népszerűsítik a digitális oktatás ügyét.

Hirdetés

Az év menedzsere az infokommunikációban Orosz Bálint (Skyscanner) lett, az Év IKT-rojektje a T-Systems MOL BUBI, Az év IKT ötlete / innovációja a Flike, A digitális oktatás nagykövetei pedig Nádori Gergely, és Prievera Tibor a TanárBlog szerzői.
 


"Utóbbi címet mostantól minden évben az a személy kapja, aki a hazai digitális oktatás fejlesztéséért a legtöbbet tett. Vagyis, a díjjal azt az oktatás területén kiemelkedő tevékenységet nyújtó személyt kívánjuk kitüntetni, aki nagyban járul hozzá az IKT alapú oktatás elterjedéséhez, eszközrendszerének, pedagógiai módszertanának megújulásához." - mondta Laufer Tamás, az IVSZ elnöke.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.