Hirdetés
. Hirdetés

Átalakul a Gloster: új név és stratégiai változások

|

A Gloster Telekom Kft. immáron 15 éve van jelen a hazai informatikai piacon és mára már közepes méretű informatikai vállalattá nőtt, 2017-es árbevétele meghaladta az 1 milliárd forintot.

Hirdetés

Kezdetben elsősorban Cisco IP telefonközpontokkal és hálózati eszközökkel foglalkozó IT cégként lett ismert, napjainkban azonban már komplex vállalati üzleti igényekre kínál informatikai megoldásokat, legyen szó akár IT biztonsági, adattárolási, kollaborációs megoldásokról vagy akár IT hálózati architektúra tervezéséről, egyedi szoftver fejlesztésről.

Hirdetés

A cég tevékenyége mára jóval több mint a régi cégnévben szereplő Telekom szó jelentése, ezért 2018. január 1-től Gloster Infokommunikációs Kft. a cég új neve.

A Gloster Infokommunikációs Kft. a hazai közepes és nagyvállalati szektor informatikai megoldásszállítója.

A Gloster Infokommunikációs Kft. tulajdonosi háttere nem változik, de Szekeres Viktor tulajdonos/ügyvezető igazgató mellett 2018. január 1-től a cégvezetői feladatokat Kiss Tibor látja el. Tibor 2016 óta a Gloster Telekom Kft. kereskedelmi vezetője és immáron 10 éves gyártói és piaci tapasztalatokkal rendelkezik az IT szakmában.

"Eljött az idő, hogy a stratégiai céljainkhoz igazítsuk a szervezeti struktúránkat is. Szorosan együttműködve a cégvezetéssel építjük tovább a Glostert. A napi menedzsment feladatokat Kiss Tibor látja el, míg tulajdonosként a fókusz nálam a lobby tevékenységeken, üzleti irányok fejlesztésén, újabb kompetenciák bővítésén lesz. Bízom az új struktúrában, az innovatív hozzáállásunkban, szakértő csapatunkban." - mondta Szekeres Viktor.

Szekeres Viktor, a Gloster ügyvezető igazgatója, tulajdonosa

A Gloster csapatának egyik legfőbb motivációja az állandó fejlődési lehetőségek megtalálása és saját profilukhoz való illesztése, továbbgondolása. Kiemelkedően fontosnak tartják a technológiai nyitottságot. Innovatív fejlesztéseikkel, egyedi megoldásaikkal céljuk, hogy áttörést hozzanak a hazai vállalatok informatikai szemléletében a lehető legmodernebb technológiák segítségével. Szakembereik megbízható, versenyképes, komplex informatikai megoldásokat kínálnak partnereiknek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.