Hirdetés
. Hirdetés

Az Accenture megszünteti oroszországi tevékenységét

|

A vállalat emellett 5 millió dollárt adományoz a határmenti segélyszervezeteknek.

Hirdetés

Az Accenture kiáll Ukrajna népe, valamint a világ kormányai, vállalatai és magánszemélyei mellett, akik az ukrán nép és szabadsága elleni törvénytelen és szörnyű támadás azonnali befejezését követelik. Ezért az Accenture megszünteti oroszországi üzleti tevékenységét - jelentette be a vállalat.

"Köszönetet mondunk közel 2300 oroszországi munkavállalónknak az Accenture iránt az évek során tanúsított elkötelezettségükért és szolgálatukért. Megadunk minden támogatást orosz kollégáinknak. Bár az Accenture nem folytat üzleti tevékenységet Ukrajnában, továbbra is igyekszünk segíteni az Accenture-nél világszerte dolgozó ukrán kollégáinkat és családtagjaikat; távegészségügyet biztosítunk az Ukrajnában tartózkodók számára, és segítünk az Ukrajnát elhagyó családtagok letelepedésében" - írták közleményükben.

Hirdetés

Mindemellett 5 millió dollárt adományoznak olyan nonprofit segélyszervezeteknek, amelyek az Ukrajnában élő emberek és a Lengyelországba, Romániába, Szlovákiába, Magyarországra, valamint a Cseh Köztársaságba menekültek megsegítésén dolgoznak. "Munkatársaink adományait is 100%-ban kiegyenlítjük" - zárták a bejelentést.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.