Hirdetés
. Hirdetés

Az Acer végre kibékült a Microsofttal

|

A megjelenése óta kritizálta a Windows 8-at az Acer, amely most kibékült a redmondiakkal.

Hirdetés

A Microsoftot elég sok kritika érte a gyártópartnereitől az elmúlt bő fél évben, ennek nagy része pedig a Windows 8-ra irányult. Úgy tűnik, a redmondiak figyelnek ezekre a véleményekre, legalábbis ez derült ki Jim Wong, az Acer elnökének a szavaiból. 

Az Acer talán a legnagyobb kritikusa volt a Microsoftnak az új operációs rendszer megérkezése óta, hangoztatva a Windows 8-as eszközök gyenge eladását, és meglehetősen félve tekintve a redmondiak hardverpiaci próbálkozására, a Surface-re. A nyomás hatására még a Microsoft is azt mondta, valóban kell egy kicsit tanulni a Windows 8 és a Windows RT használatához. 

Most az Acernek megváltozott a véleménye a szoftveróriással kapcsolatban: azt mondják, már jobban figyelembe veszik a partnereiket, és sokkal inkább üdvözlik a tőlük érkező visszajelzéseket is. Wong egyébként arról is beszélt, hogy nincs teljesen meggyőződve arról, hogy minden eszköz érintőképernyőssé válik a következő években. Az elnök szerint a Microsoft visszatért a Földre, és lassan már tudja, hogyan gondolkodnak az emberek.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.