Hirdetés
. Hirdetés

Az Apple ötvenötödik a Fortune 500-on

|

Az iPad gyártója egyetlen év alatt 56 helyet lépett előre a Fortune magazin Global 500-as listáján. Jelenleg a világ legnagyobb vállalatait rangsoroló tabella 55. helyén állnak.

Hirdetés

Tim Cook, az Apple vezérigazgatója
Tim Cook, az Apple vezérigazgatója

A Fortune magazin szerdán hozta nyilvánosságra a nemzetközi nagyvállalatokat bevételeik nagysága alapján rangsoroló, évről-évre összeállított listáját, a Global 500-at. Az Apple – úgy is mint a világ hetedik legnyereségesebb cége – egyetlen év alatt 56 helyet javítva az előkelő 55. helyre került.

A gyártó a tavaly elhunyt „karizmatikus vezető” Steve Jobs visszatérését követően először 2009-ben tudta visszaküzdeni magát a száz legnagyobb vállalat közé. Sikere annál is szembetűnőbb mivel az idén számos, korábban „bérelt hellyel” rendelkező informatikai és telekomm-céget – köztük az Alcatel-Lucent és a Research in Motion (RIM) – hiába keresnénk a legnagyobbak listáján.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.