Hirdetés
. Hirdetés

Az Apple Pay Magyarországon: 10 nap alatt 250 ezer tranzakció

|

Bár csak május végén tette Magyarországon elérhetővé az OTP Bank az Apple Pay érintéses mobilfizetési szolgáltatást, az első tíz napban már több mint 60 ezer kártyát regisztráltak az ügyfelek.

Hirdetés

Hirdetés

Természetesen a kártyák digitalizálása önmagában még semmit sem jelent, ha nem használják az ügyfelek a szolgáltatást. Azonban az OTP Bank közleménye szerint az Apple eszközeit használók nem tétlenkedtek; 10 nap alatt 250 ezer alkalommal érintették a terminálokhoz készülékeiket. Nem reprezentatív kutatások alapján elmondható, hogy ma már a pénztárosok többsége nem lepődik meg, ha valaki a telefonjával közelít a terminálhoz.

 

Az OTP Bank tapasztalatai szerint többen azért nyitottak új számlát a banknál, hogy kipróbálhassák a valóban egyszerű, kényelmes és biztonságos fizetés élményét.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.