Hirdetés
. Hirdetés

Az e-learning lehetőségei

|

Az e-learning lehetőségeiről szerveznek konferenciát Budapesten. Az esemény egyaránt érdekes lehet a felnőttképző intézmények és a vállalati szféra számára.

Hirdetés

Hazánkban már számos elektronikus képzési megoldás érhető el, ezek egy része azonban a módszertan és technológia tudatos integrációja nélkül nem működik hatékonyan. ?Egyre többen kínálnak online képzési szolgáltatásokat, ugyanakkor az eltérő fogalomhasználat miatt az online képzésbe a letölthető dokumentumoktól kezdve az interneten közvetített élő előadásig szinte minden belefér. E megoldások azonban az élvezhetőség és hatékonyság szempontjából nem azonos értékűek" - mondta Angyal Gábor, a Nexon e-learning tanácsadója egy interneten keresztül megvalósult sajtótájékoztató keretében.

Ezért döntöttek úgy most három, az internetes oktatásban tevékenykedő cég szakemberei, hogy egy konferencia keretében bemutatják, miként lehet az egyes elektronikus képzési eszközök és módszerek révén hatékony képzést összeállítani úgy, hogy az technikailag is kezelhető legyen és megfizethető maradjon. A rendezvényen az elektronikus képzések formáiról, az új technikák alkalmazásának nehézségeiről, a gyors és költséghatékony elektronikus tananyagfejlesztést támogató eszközökről, valamint a multimédiás tartalmak biztonságos közzétételének lehetőségeiről is hallhatnak majd az érdeklődők.

A szervezők képviselői mellett többek között előad Nagy László, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet főigazgatója, valamint Vidékiné Dr. Reményi Judit egyetemi docens. A most először megrendezendő rendezvényt a szervezők Edukreatív E-learning Konferencia néven minden évben megismételnék. Az idei rendezvény a speciális témakörválasztásnak megfelelően A ?technika ördöge" a felnőttképzésben alcímet kapta. A 2009. október 15-én a Kinnarps House-ban megrendezendő konferencia előadásain az érdeklődők online is részt vehetnek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.