Hirdetés
. Hirdetés

Az online szerencsejáték veszélyei

|

A játékfüggőségről korábban is hallottunk, de milyen változást hoz a bármikor igénybe vehető online változatok megjelenése?

Hirdetés

Az online szerencsejáték megjelenésével új távlatok nyíltak a játékosok előtt, hiszen a képernyő elé elé bármikor, a nep huszonnégy órájában leülhetnek játszani. Az élmény ugyan itt kevésbé tűnik valóságosnak, de nem szabad elfelejtenünk, hogy az online, virtuális szerencsejáték közben is a valódi pénzünket tesszük kockára. A PC World stábja az online szerencsejáték veszélyeinek járt utána, és a témában szakembereket is megkérdezett. A PC World TV adásának teljes anyaga az alábbi képre kattintva tekinthető meg.

netvegas.jpg

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.