Hirdetés
. Hirdetés

Az Oracle felvásárolja a LogicalAppst

|

Az akvizícióval az Oracle az üzleti folyamatok szabályainak valós idejű érvényesítésével bővíti GRC-alkalmazáscsomagját.

Hirdetés

A LogicalApps azonnal használható alkalmazásvezérlést biztosít a hozzáférés, a beállítások és a tranzakciófigyelés területén. Az Oracle közleménye szerint az alkalmazott technológia érvényesíti a vállalati alkalmazások feladatainak megfelelő elkülönítését, megelőző ellenőrzések használatával csökkenti a csalások lehetőségét, és megteremti a megfelelő irányítási környezetet.

A LogicalApps irányításkezelési megoldásainak termékskálája az Oracle átfogó GRC-alkalmazáscsomagjának részévé válik. Ez segíti az ügyfeleket a több szabálynak történő megfelelés, illetve az informatikai és üzleti folyamatok kockázatának kezelésében, valamint a GRC által meghatározott célok és eredmények nyomon követésében.

Az ügylet várhatóan 2007 novemberében zárul le, a pénzügyi részleteket nem hozták nyilvánosságra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.