Hirdetés
. Hirdetés

Az ügyfélélmény garantált, a hibás adatrögzítés kizárva!

|

Mindannyian írtunk már alá beleegyező nyilatkozatot igazolványaink fénymásolásához, majd időztünk hosszasan egy-egy hotel, bank, vagy irodaház pultjánál azon gondolkodva mi történik a "kockásfüzetbe" felírt személyes adatainkkal. A várakozás elkerülhető, a visszaélés esélye pedig csökken az ARH Informatikai Zrt. személyes okmányok ellenőrzésére fejlesztett technológiájának alkalmazásával, ami világszerte varázsolja hatékonyabbá az ügyféladatok rögzítését és kezelését.

Hirdetés

Az ARH több, mint két évtizede fejleszti a megoldásaiban működő mesterséges intelligenciát, így a világ több, mint 190 országában biztosítja az okmányok adatainak automatizált felismerését. Általa az adatbevitel ideje néhány másodpercre rövidül, szemben a manuális adatrögzítés több perces időigényével. A kézi adatfelvétel lassúsága ráadásul negatív érzést kelt az ügyfelekben, míg a folyamat pontatlansága kiemelt kockázatot jelent, veszélyezteti adatbázisunk hitelességét. Ezzel szemben az ARH hazai gyártású okmányolvasó készülékei 99,8%-os pontosságot garantálnak, támogatva a GDPR rendelkezéseinek való megfelelést is.

Hirdetés

Gyorsaság, pontosság és hitelesség
A harmadik fontos érv az adatrögzítés digitalizálása mellett az okmányok vizsgálatának és kategorizálásának hatékony támogatása.   A hazai fejlesztésű eszközök az összes ICAO szabványnak megfelelő magyar és nemzetközi útiokmány, így útlevelek, személyi igazolványok, valamint vezetői engedélyek, lakcímkártyák felismerésére képesek. Az ARH megoldásai nemzetközi reptereken és határátkelőhelyeken is támogatják az okmányok eredetiségének elsődleges vizsgálatát, a kínálatban a Német Szövetségi Biztonsági Hivatal (BSI) által legmagasabb szinten tanúsított készülék is megtalálható.

Az olvasófelületre helyezett okmányok normál-, infravörös- és UVA megvilágításban is ellenőrzésre kerülnek. Az MRZ kód kiolvasásával együtt megtörténik az RFID chipben tárolt adatok dekódolása, és a látható adatokkal való összevetése. Az elemzés során a felhasználó azonnali és egyértelmű visszajelzést kap az eredményről, lejárt, vagy gyanús okmányok esetében a probléma megjelölésével. Így hatékonyabbá és biztonságosabbá tehető az ügyfélszolgálatokon történő szerződéskötés folyamata, vagy akár a szállodai vendégregisztráció is.

A termékeket támogató szoftver úgy került kifejlesztésre, hogy az olvasó készülékek új- és már meglévő rendszerekhez egyaránt könnyen illeszthetők. Támogatott a harmadik fél által gyártott modulok és eszközök integrálása, például a biometrikus ellenőrzést végző eszközöké is. A leolvasott adatok strukturáltan, mappa rendszerben kerülnek tárolásra a kijelölt számítógép merevlemezén, vagy továbbításra a megjelölt adatbázisba. A legújabb generációnál az intelligencia már a készülékbe költözött. A felismerés és adattárolás teljes folyamata az okmányolvasón történik, ezáltal az eszközök önállóan, hálózatba kötve is képesek működni.

Magas szintű terméktámogatás "kézzelfogható közelségben"
A Magyarországon fejlesztett ARH okmányolvasó megoldásokat a világ élvonalában, a TOP 3-ban tartják számon. A hazai gyártású eszközökre 3 év gyártói garanciát vállal a társaság. A budapesti tréning center oktató anyagainak és a képzési lehetőségeknek köszönhetően folyamatos, napra kész tudással ruházza fel a partnereket, míg a kollégák magyarul és nem utolsó sorban azonos időzónában támogatják az integrátorokat és az ügyfeleket.

Bővebb információ: www.arh.hu

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.