Hirdetés
. Hirdetés

Az utolsó pillanatban is küldhető ajándék egy mobil app-pal

|

Az iOS alatt futó Aha appnál elég valakinek a telefonszámát tudni ahhoz, hogy szépen becsomagolt ajándékot küldhessen neki ismerőse.

Hirdetés

Az amerikai AhaLife e-kereskedelmi weboldal új mobil alkalmazása, az ingyenes Aha app azoknak segít, akik az utolsó pillanatra halasztják a karácsonyi ajándékvásárlást. Az appnak köszönhetően a feledékeny iPhone-tulajdonosok egyszerűen választhatnak és küldhetnek ajándékot bárkinek, aki rajta van okostelefonjuk kapcsolati listáján. Még a címet sem kell ismerniük, ezt ugyanis majd a szerencsés megajándékozott fogja megadni. A küldés előtt az ajándékozó személyre szabhatja a küldeményt egy digitális kártyával, és a webáruház kínálatából kiválasztott ajándék szép díszcsomagolásban fog megérkezni ismerőséhez, barátjához, családtagjához. Persze nagy valószínűséggel már csak az ünnepek után, de ez nem jár majd leégéssel, mivel a megajándékozott az értesítésből már tudni fogja, hogy ajándéka úton van.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.