Hirdetés
. Hirdetés

Bekeményít az Instagram

|

A fejlesztőknek már az insta és a gram szavakat is tilos használni.

Hirdetés

Azok az alkalmazásfejlesztők, akik az insta és a gram szavakkal igyekeztek nagyobb figyelmet generálni az appjaiknak, rosszul jártak. Az Instagram úgy döntött, megtiltja minden olyan elem használatát, amely rájuk emlékeztethet valakit. Ezért tilos lett az Instagram, az IG, az Insta és a Gram kifejezések használata is a nevekben. 

Hirdetés

Szintén megtiltották a nevük és a logójuk ikonokban való felhasználását, de még a betűtípus használatát is, a név mellett a marketinganyagok esetében is. Érdekesség, hogy ezek közül számos elemet felhasználhattak eddig a fejlesztők a saját munkájukban. 

Az Instagram bekeményítése miatt rengeteg appot újra kell dizájnolni, ellenkező esetben elvesztik a hozzáférésüket az Instragram API-hoz. Ez persze azt jelenti, hogy onnantól végük is van, hiszen használhatatlanná válnak az effajta fotós programok. Az nem derült ki, hogy az Instagram mennyi időt ad a fejlesztőknek a módosításokra, de a felszólításokat már elkezdték szétküldeni. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.