Hirdetés
. Hirdetés

Bevásárol az Avnet

|

Az Avnet felvásárolja a hálózati és az informatikai biztonság területén tevékenykedő ACAL IT Solutions divízióját.

Hirdetés

Az Avnet Technology Solutions bejelentette, hogy megegyezésre jutott az ACAL PLC-vel, és felvásárolja a vállalat IT Solutions üzletágát. Az ACAL IT Solutions az adattároló hálózatok (SAN), a biztonságos hálózat és elektronikus dokumentumkezelési termékek és szolgáltatások európai disztribútoraként jelen van a brit, holland, belga, német, francia és svéd informatikai piacon.

A felvásárlásal az Avnet partnerhálózata további 2000 ACAL viszonteladó partnercéggel és rendszerintegrátorral bővül, valamint 180 szakemberrel, akik a komplex adattároló hálózati és dokumentumkezelő megoldások tervezésében és telepítésében szereztek tapasztalatokat.

Az ACAL IT Solutions divízió portfóliójába többek közt a Brocade, a Cisco, az Emulex, a Juniper és a QLogic adattároló hálózati, száloptikás termékei, valamint a Canon, a Fujitsu és a Kodak dokumentumkezelő megoldásai tartoznak. A felvásárolt divízió Headway Technology Group üzletága széles termékportfólióval rendelkezik a fenti gyártók mellett: termékei között vannak dokumentum-rögzítő szoftverek, lapolvasók, optikai (CD és DVD) tároló hardverek és szoftverek, valamint szalagos adatmentő megoldások.

Az ACAL felvásárlásával az Avnet értékes szervízhálózathoz is hozzájut, amely a hálózati infrastruktúra tervezésében és kivitelezésében, valamint a technikai támogatásban juttatja pici előnyökhöz a disztribútor céget Európában. Az ACAL IT Solutions az Avnet EMEA (Európa, Közel-Kelet, Afrika) üzletágába integrálódik majd. A 2007. márciusában zárult pénzügyi évben az ACAL IT Solutions bevétele közel 200 millió dollár volt.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.