Hirdetés
. Hirdetés

Bevásárolt az Intel: jobb lesz a Wi-Fi

|

A Rivet Networks-féle Killer hálózati berendezésekkel és menedzsment szoftverrel bővíti portfólióját az Intel, amely csak az utóbbit licenceli más gyártóknak.

Hirdetés

Bejelentette az Intel, hogy felvásárolta a Rivet Networks céget, és integrálni fogja saját vezeték nélküli hálózati portfóliójába annak vezetékes és Wi-Fi hálózati eszközökből álló Killer Networking termékvonalát. A világ legnagyobb lapkagyártója nem árulta el, hogy mennyit fizetett a cégért, amelynek kínálatában Ethernet vezérlők, vezeték nélküli hálózati lapkák és menedzsment szoftver található.

Hirdetés

A Rivet a Wireless Solutions Group üzleti egységhez fog tartozni, és az Intel licencelni fogja ügyfeleinek a Killer szotvereket. Bár a Killer termékvonal Ethernet és Wi-Fi eszközöket (valamint a két technológiát kombináló berendezéseket) egyaránt tartalmaz, az akvizíció kapcsán kiadott közleményből úgy tűnik, hogy az Intel főként vezeték nélküli üzletágának felturbózására fogja használni a megvásárolt technológiákat.

Eric McLaughlin, a Wireless Solutions Group vezérigazgatója úgy nyilatkozott, hogy az Intel továbbra is arusítani fogja a Killer termékvonal veetékes és vezeték nélküli hálózati eszközeit, mégpedig a vásárlók széles köre - otthoni felhasználók, vállalatok, gyártók - számára. A termékek az Intel portfóliójába való integrálása még az idén megtörténik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.