Hirdetés
. Hirdetés

Búcsúzik az MSN TV szolgáltatás

|

Szeptember végén szemétté válnak a Microsoft netezős beltéri egységei.

Hirdetés

A WebTV 1997-es felvásárlása után a Microsoft az elsők közt dobott piacra televíziókhoz internetezésre és e-mailezésre használható beltéri egységet, ám mire megteremtődtek a kényelmes használatához szükséges technikai feltételek, addigra a fogyasztókat már nem hozta lázba a hardver.


A vállalat maga sem erőltette az utóbbi egy évtizedben a MSN TV-t, többek közt az általa nyújtott funkciók integrálásra kerültek az XBOX 360 játékkonzol szoftverébe is. Az utolsó szeg a koporsóban talán az okostévék terjedése volt, ezek már önmagukban rendelkeznek a set-top box szolgáltatásaival.


A MSN TV-hez tartozó online szolgáltatás szeptember utolsó napján lesz utoljára használható, ezután a doboz gyakorlatilag szemétté válik. A Microsoft javaslata szerint a hasznavehetetlen egységektől megfelelő leadási helyeken szabaduljanak meg a volt ügyfelek, hogy újra lehessen hasznosítani a bennük felhasznált anyagokat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.