Hirdetés
. Hirdetés

Bill Gates: nem kell felháborodni a Surface-en

|

Véleménye szerint a Windows 8-as tabletek le fogják váltani a hagyományos számítógépeket.

Hirdetés

Hétfő este a hazánkban nem túl ismert Charlie Rose beszélgetős műsorának sztárja Bill Gates volt, a show során az úriember elmondta, hogy a Microsoft OEM gyártóinak nem kellene felháborodniuk a cég Surface táblagépein, hiszen bőven van hely mindenki számára a piacon.


Mint nemrégiben megírtuk, a vállalat egyes hardveres partnerei szerint a Microsoft a Surface fejlesztése során ellopta a legjobb ötleteiket, ráadásul a Windows RT (az ARM-es Windows 8) esetében a magas licencdíjjal lehetetlenné tették, hogy Surface-szel árban is rivalizálni képes tablettel álljanak elő. Éppen ezért a HP nemrégiben elkaszálta a készülőfélben lévő Windows RT-es tábláját, ám Windows 8-at futtatóval azért még elő fog rukkolni a gyártó.


Érdekes, hogy a Microsoft atyja szerint a Windows 8-as táblagépek idővel le fogják váltani az asztali és hordozható számítógépeket, hiszen ezen eszközök ötvözik mindazt, amit a tabletek és számítógépek külön-külön nyújtani képesek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.