Hirdetés
. Hirdetés

Blu-ray filmek DVD-s áron

|

A Sony nyilvánosságra hozta a Blu-ray lemezes mozifilmjeinek árát. A Sony az első filmstúdió, amely ilyen lemezen jelentet meg filmeket.

Hirdetés

A "hagyományos" Blu-ray alkotások 17,95 dollárba kerülnek majd. Ugyanennyibe kerültek az első DVD filmek is, mikor a formátum piacra került 1997-ben. Az újabb filmek 23,45 dolláros áron lesznek megvásárolhatók, vagyis mindössze 15-20%-os elvi árrést hagynak a gyártók számára.

Az első filmek nyár elején debütálhatnak. A Sony azonban ezt megelőzően termékkapcsolásos kampányt indít majd a DVD-vel és a Universal Media Disc (UMD) formátumú lemezekkel.

Március 28-tól lesznek megvásárolhatóak az első ilyen DVD-UMD csomagok, amely a The Grudge, a Resident Evil, az Underworld, Crouching Tiger, Hidden Dragon, és a The Terminator című filmeket kínálják alig többért mint amennyibe egy átlagos új DVD film kerül. A következő adag április 25-én kerül a boltokba, majd az azt követő valamikor májusban. Ezek ára is valamivel az átlagos DVD-filmeknél alacsonyabb lesz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.