Hirdetés
. Hirdetés

Bővülő UPC kínálat

|

Két nemzetközi hírű prémium életmód csatornával egészül ki a UPC Magyarország televíziós kínálata.

Hirdetés

A Fine Living és a Food Network műsorát a UPC Digital Gold csomag előfizetői érhetik el. A Fine Living a legismertebb és leginnovatívabb tervezők, divatszakértők és séfek segítségével vezeti be a nézőket az igényes lakberendezés, életmód és gasztronómia világába, olvashatjuk a szolgáltató közleményében. Műsorai között számos szórakoztató és inspiráló programot találunk, tele friss ötletekkel.

A Food Network, amely jelenleg az Egyesült Királyság vezető életmód csatornája, szakít a megszokott főzőműsorok hagyományos megközelítésével és színvonalas, merész és szórakoztató műsoraival mutatja be a nézőknek a csúcsgasztronómia fortélyait. A Food Network 2010-ben és 2013-ban is elnyerte a Legjobb Tematikus Csatornáknak járó Freesat díjat. A Fine Living és a Food Network műsorai a UPC Magyarország Digital Gold csomagjában érhetők el november 10-től, magyar és angol nyelven.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.