Hirdetés
. Hirdetés

Búcsúzik a Google

|

Mától hatályos az augusztusban bejelentett átszervezés, melynek eredményeképpen a keresőcég leányvállalatként működik tovább.

Hirdetés

Mától kezdve Alphabet néven működik tovább hivatalosan az internetes óriás, amelynek csupán egy üzleti egysége lesz a keresőcég, amely ezt követően az internettel kapcsolatos alaptevékenységekre, többek között a keresésre, a YouTube videomegosztóra és az Android mobil operációs rendszerre koncentrál majd.

Hirdetés

Augusztusban jelentette be a Google a nagyszabású átszervezést, ennek keretében egy anyavállalatot hoztak létre, amelynek a Google az egyik teljes tulajdonú leánycége lett. Korábban minden olyan projekt, amin a vállalat dolgozott - keresés, Android, Chrome, Google Glass, robotok, önjáró autók, drónok és még sok más - a Google vállalati ernyője alá tartozott. Ezzel a lépéssel a Google lead minden olyan kutatási projektet, amely nem termel pénzt, és azokra a tevékenységekre fókuszál, amelyek komoly bevételeket hoznak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.