Hirdetés
. Hirdetés

Budapest belvárosában marad a LogMeIn

|

Nem költözik el a fejlesztési központ.

Hirdetés

Idén nyáron foglalkoztunk már a magyar kisvállalkozásként indult, majd irigylésre méltó nemzetközi karriert befutott céggel. A virtuális helyi hálózatot interneten keresztül létrehozni képes Hamachival sikereket elérő vállalatot 2003-ban alapították, mára már több mint 400 alkalmazottal és 100 millió dollár feletti bevétellel büszkélkedhet. És egy magyarországi, egészen pontosan a Budapest belvárosában található Andrássy úton levő fejlesztőközponttal.

andrassy_palota
andrassy_palota
A folyamatos növekedés miatt bővítésre volt szüksége a vállalatnak, melyet továbbra is itthon képzelt el a cég. Ennek következtében a CBRE Global Investors EMEA Magyarország bejelentette, hogy megállapodott a LogMeIn társasággal további 1.000 négyzetméternyi A kategóriájú irodaterület bérletéről a cég központjának otthont adó Andrássy Palotában (a cég egyébként megalapítása óta működik itt). Az új bérleti szerződés eredményeként a LogMeIn 3.200 négyzetméternyi irodaterületre tesz szert az épületben, míg jövőbeni bővülési terveik megvalósításához további 600 négyzetméternyi opcionális terület áll rendelkezésre.

„Szorosan együttműködtünk annak érdekében, hogy a kialakítandó új iroda megfeleljen megnövekedett helyigényüknek és bővülési terveiknek, egyszersmind minőségi munkakörnyezetet biztosítson dolgozóinak. Ehhez az ergonomikus munkaállomásokon túlmenően szükség volt magas minőségű pihenő és rekreációs terek létrehozására is [..]" - nyilatkozta Magyar Balázs, a CBRE Global Investors Hungary befektetési üzletágának vezetője a bővítés kapcsán.

További részletek a LogMeIn felemelkedésével kapcsolatban, a licencek lopásával szemben alkalmazott megoldását és a garázscégből nemzetközi vállalattá alakulását illetően itt olvashatók.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.