Hirdetés
. Hirdetés

Budapestre jön a Tesla, már toborozzák a munkatársakat

|

A jelek szerint persze nem Tesla-gyár épül az országban, de a gyártó aktuális állásajánlataiból kiderül, hogy hivatalos bemutató-szalon érkezhet a korábban már megszellőztetett szerviz mellé.

Hirdetés

Valami mozgolódik Magyarország és a Tesla kapcsolatában, erre utal legalábbis az, hogy megjelent néhány Budapesthez köthető álláshirdetés a gyártó hivatalos karrier-aloldalán. Jelenleg két pozíciót lehet megtalálni itt, mindkettő a kereskedelem és vevőtámogatás kalap alá tartozik: tanácsadót és üzletvezetőt keresnek. Ez pedig arra utal, hogy ebből bizony budapesti, hivatalos Tesla-szalon lesz a közeljövőben.

Hirdetés

Teslákat már lehet venni közvetlenül Magyarországon is, ha valaki macerásnak tartja a távrendelés folyamatát a finanszírozással, szállítási és honosítási logisztikával együtt, de a "Tesla szalon" néven elterjedt budapesti telephelyet nem közvetlenül a gyártó, hanem egy szerződött magyar partnere működteti. A Universal Leasing Kft. a fenti procedúra átvételével könnyíti meg a hazai érdeklődők dolgát, és tesztvezetési lehetőséggel is igyekszik népszerűsíteni a márkát. Mellettük a Magyar Autókereskedőház Zrt-nél is lehet Teslát rendelni, de most úgy tűnik, Elon Musk T-ábetűs márkája alanyi jogon is bemutatótermet nyithat Budapesten.

Persze egyelőre az álláshirdetések utalnak csak erre, de a hírt megerősítik azok a korábbi információk, amelyek szerint közvetlenül a gyártó kezelésében levő szerviz is nyílik Budapesten. Ugyan egyelőre a Teslák jóval kisebb számban rohangásznak a magyar utakon a Suzukiknál vagy más elérhető árú márkáknál (és persze az embertelen arányú használtautó-tömegnél), de érdeklődés minden bizonnyal van a modellekre - meglátjuk, eltart-e majd egy szalont is. Ha pedig valaki örömmel ráugrana a két álláslehetőségre, ne habozzon!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.