Hirdetés
. Hirdetés

Cáfol a Google

|

A Google a tegnapi nap folyamán rendezett sajtótájékoztatóján cáfolta a saját internetböngésző fejlesztéséről szóló pletykákat.

Hirdetés

A kaliforniai Mountain View-ban tartott eseményen a Google vezető tisztségviselői cáfolták, hogy a cég saját webböngészőt fejlesztene, vagy hogy olyan cég felvásárlását tervezné, mely ilyesmivel foglalkozik. "Az iparág a gondolat megszálottja ezzel a böngésző kérdéssel kapcsolatban" - mondta Eric Schmidt a Google vezérigazgatója -, "a mi meglátásunk szerint számos kitűnő böngésző áll már rendelkezésre." Itt felsorolta szinte az összes népszerű terméket - mindegyiket, kivéve a Microsoft Internet Explorer 7-est -, beleértve a Firefoxot, az Operát és a Safarit a Macintoshtól.

Arra a kérdésre, hogy az elterjedt pletykával ellentétben miért nem foglalkoztatja a céget a böngésző fejlesztésének ötlete, Schmidt a következő választ adta: "Azért, ahogy a Google működik. Nem készítünk csak a böngészőkészítés öröméért egy új browsert, meg azért, hogy újabb választási lehetőséget kínáljunk a felhasználóknak. Csak akkor fogunk bele valami új fejlesztésbe, ha azt látjuk, hogy az valóban hasznos a végfelhasználó számára. Szorosan együttműködünk a Firefoxszal, jó partneri kapcsolatot ápolunk a Safarival, az Operával és egy pár másik céggel is. Ez éppen megfelel az aktuális stratégiánknak."

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.