Hirdetés
. Hirdetés

Canon felhőalapú dokumentumkezelő KKV-knak is

|

A Therefore Online havidíjas felhő alapú információkezelő.

Hirdetés

A Canon Europe bejelentette a Therefore Online felhő alapú információkezelő szoftverét, mely KKV-k számára is skálázható megoldás.

 

A hosztolt, interneten keresztül elérhető, havidíjas Therefore Online magában hordozza a felhő alapú rendszerek általános előnyeit. Nem igényli az IT infrastruktúra bővítését, támogatja a távmunkát, tervezhetővé teszi az üzemeltetési költségeket. A ThereforeTM Online az ügyfelek adatairól valós időben készít biztonsági másolatot, ezzel biztosítja az üzletmenet folytonosságát. A Canon rendszer alapját a Verizon vállalati felhőalapú megoldása képezi, mely a Verizon egyik nagy teljesítményű SAS 70 Type II minősítésű központjában fut.

 

 

A Canon felhője a kisvállalatok számára jelenthet vonzerőt, mivel rugalmasan vezethetik be, valamint szükség szerint bővíthetik és szűkíthetik a nagyvállalati szintű technológia alkalmazását. Rossz hír a rendszergazdáknak, hogy a megoldás az IT személyzet terheltségét is erőteljesen csökkenti.

 

Therefore Online 2012 első negyedévében kerül bevezetésre Magyarországon és bár egy továbbszolgáltatás, de hozzáadott értékkel bír. A hazai viszonyok között alapvető fontosságú ugyanis, hogy a Verizon nagyvállalati szintű rendszerét kisvállalkozások léptékében teszi elérhetővé.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.