Hirdetés
. Hirdetés

Cook: Kína lesz az Apple legnagyobb piaca

|

Tim Cook, az Apple vezérigazgatója Pekingben, a kínai sajtó munkatársainak nyilatkozva kijelentette: Kína hamarosan a kaliforniai cég legnagyobb, az Egyesült Államoknál is nagyobb piacává válhat.

Hirdetés

Az Apple az elmúlt években tizenegy saját márkakereskedést (Apple Store-t) nyitott Kínában, és számos nagy disztribútor is forgalmazza a termékeit. A gyártó továbbra is agresszív terjeszkedési politikát folytat, a közeljövőben tizennégy új Apple Store-t fognak nyitni az országban – jelentette ki Tim Cook, az Apple vezérigazgatója csütörtökön, a Sina Newsnak adott exkluzív interjújában.

Cook szerint Kína hamarosan „lekörözheti” az Egyesült Államokat, és az Apple legnagyobb és egyben legfontosabb piacává nőheti ki magát. Annak ellenére is, hogy a vezérigazgató elmondása szerint az elmúlt években alaposan meggyűlt a bajuk a termékbevezetésekkel; a hosszú és körülményes engedélyeztetési procedúra miatt a cég újdonságai csak késve jelenhetnek meg a kínai piacon.

Tim Cook: Minden út Pekingbe vezet?
 

„Megpróbáltuk összehangolni saját folyamatainkat az engedélyeztetési procedúrával, és csökkenteni a kínai és más országokbeli termékbevezetések közötti időkülönbséget” – mondta a CEO, hozzátéve, ez az utóbbi időben egyik legfontosabb feladatukká vált.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.