Hirdetés
. Hirdetés

Csereszabatos vezérkar

|

Újabb vezetőt csábított át a Microsoft az Electronic Artstól, hogy tovább erősítse az Xbox Live-ot.

Hirdetés

John Schappert eddig az EA játékfejlesztő vállalat alelnöke volt, ezután a Microsoftnál tölt be hasonló pozíciót, mégpedig az Interactive Entertainment Business üzletágnál. Feladatai közé tartozik a hálózati játékot, illetve tartalomszolgáltatást nyújtó Xbox Live irányítása, konkrétan a szolgáltatások és a felhasználók táborának bővítése.

Az Xbox Live az Xbox üzletág egyik legsikeresebb területe: az előfizetők száma és az innen származó profit gyorsabban növekeszik, mint ahogy a Microsoft tervezte. Ma a szolgáltatás 7 millió előfizetővel rendelkezik, és ennek a számnak a további gyors növekedésére számítanak.

Az EA és a Microsoft egyébként élénk vezetőcserét folytatott az elmúlt időszakban: júliusban Peter Moore, a MS Xbox és Windows játékok vezetője igazolt át az EA-hoz, az ő helyét Don Mattrick, az EA korábbi elnöke vette át. Mattrick Schappert főnöke lesz. Moore nem sokkal azután távozott a Microsofttól, hogy sorozatos hardverproblémák jelentkeztek az Xbox 360-nál.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.