Hirdetés
. Hirdetés

Csökkennek az ADATA bevételei

|

A gyenge memóriaeladások az ADATA esetében is pénzügyi nehézségeket okoznak.

Hirdetés

Miután kiderült, hogy a PQI teljesen kilép a PC-s memóriák piacáról, egyáltalán nem meglepő, hogy több cégnek is pénzügyi gondjai akadnak az évek óta lejtmenetben lévő memóriaszektorban. Most az ADATA az, amely nehézségekkel és csökkenő eladásokkal küszködik.

A vállalat elsősorban memóriamodulok gyártásával foglalkozik. A cég legfrissebb, november hónapot is tartalmazó pénzügyi eredményei nem túl biztatóak az ADATA számára. A DRAM-ok eladásai az összes árbevétel 45,6 százalékát jelentették, ami nagy növekedés, hiszen ez az érték októberben 28,52 százalék volt.

Ezzel egy hónap alatt 3,6 százalékkal csökkent az árbevétel is, egy évvel ezelőtthöz viszonyítva pedig 20,2 százalékkal esett; ami főként az alacsony memóriaáraknak köszönhető. Mivel a kereslet továbbra sem élénkült meg, ezért valószínű, hogy a trend folytatódik. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.