Hirdetés
. Hirdetés

Csörög a kassza a vakáció alatt is

|

A széleskörű kereskedelmi és logisztikai megoldásokat kínáló Laurel Cégcsoport tulajdonos-ügyvezetője, Bessenyei István sem tudná megmondani, mikor pihentek utoljára hosszabb ideig.

Hirdetés

Egyáltalán nincs megállás, számos új feladat, illetve sok új kihívás áll előttünk. Szektorunkban nagy változások zajlanak, az online kassza bevezetése alapjaiban rendezte át az addig megszokott éves üzletmenetet. Nagyon rövid idő alatt kellett összetett feladatokat megvalósítanunk, amihez át kellett csoportosítanunk minden erőforrásunkat, de végül sikeresen menedzseltük ezt a hatalmas projektet.

Hirdetés

Ezt követően viszont szinte kiürült a piac, a kereskedők ugyanis előre elköltötték közel 2-3 évnyi IT-büdzséjüket. Ilyen helyzetben egy cégnek igencsak fel van adva a lecke, hogy mi legyen a következő lépés. Mi úgy döntöttünk, hogy előre tekintünk, tovább fejlődünk, fejlesztünk, és olyan innovációkat valósítunk meg, amelyek révén a kereskedők munkáját még jobban tudjuk segíteni. Rengeteg ötletünk van, ezek visznek előre minket.

Mindemellett végig fókuszban van, hogy külföldön is piaci sikereket érjünk el, miután rengeteg olyan technológiánk halmozódott fel, amely az országhatáron kívül is versenyképes és keresett. Egy cégnek a külpiacon megjelenni nem egyszerű és nem kis feladat, hanem komoly kihívás, ez szintén lefoglal minket.

A már 22 éve piacon lévő Laurel olyan szolgáltató vállalat, amit leginkább a benzinkutakhoz tudnék hasonlítani: nálunk mindig dolgoznak a kollégák, mivel az alapvető élelmiszerek – akárcsak a benzin – iránti kereslet folyamatos, a kereskedelem sosem alszik, az üzletmenetet fenn kell tartani..

 

 

A rendelkezésre állást állandó szinten kell tartanunk, sőt, az ünnepek környékén még fokozni, mert jóval intenzívebb a forgalom. A bolttelepítésekkel foglalkozó szervezeti egységünk esetében a nyári és a karácsony környéki időszak kevésbé feszített, mert az ügyfelek is az üzletmenetre összpontosítanak jobban, de a cégünknél a fejlesztés ilyenkor sem áll le.

Ezzel együtt figyelünk rá, hogy munkavállalóink rendben kivegyék szabadságaikat, leginkább a nyári időszakban, de ettől még a működés folyamatos. Ráadásul jön a következő online kasszás rendeletmódosítás, új szabályozás születik. Várjuk a végleges törvénytervezetet, ez is több hónapos fejlesztéssel-átállással járó nagy munka lesz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.