Hirdetés
. Hirdetés

Csúszhat a 2020-as iPhone-ok tömeggyártása

|

Hírek szerint az eredetileg tervezettnél 20 százalékkal kevesebb mobilt fog gyártani az Apple az év második felében, mivel a koronavírus-járvány miatt visszaesett a kereslet.

Hirdetés

Hirdetés

Az Apple egy hónappal később indíthatja az ősszel esedékes új iPhone-modellek gyártását, mivel a koronavírus-járvány jelentősen csökkentette az okostelefonok iránti igényt és az ázsiai gyártóüzemek kapacitását, értesült a Wall Street Journal megbízható forrásból.

Az almás cég a hírek szerint négy új, 5G technológiával is felszerelt iPhone piacra dobását tervezi még az idén, és az év második felében az eredetileg tervezettnél 20 százalékkal kevesebb mobilt fog gyártani. Az Apple hagyományosan szeptemberben jön ki az új iPhone-okkal, és az idén már jelentkezett egy kedvező árú modellel, az iPhone SE-vel.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.