Hirdetés
. Hirdetés

Dailymotiont venne a Yahoo

|

Részvényt vásárolna a népszerű videomegosztóból a Yahoo.

Hirdetés

Mozgalmas volt az elmúlt egy hónap a Yahoo-nál, amely úgy döntött, véget vet a cégnél a távmunka lehetőségének és jövőjének. A Wall Street Journal információi szerint a vállalat ügyvezetője, Marissa Mayer most azt igyekszik összehozni, hogy többségi tulajdont szerezzenek a népszerű videomegosztó oldalból, a Dailymotionből.

Névtelen forrásokra hivatkozva olyan hírek kaptak szárnyra, amelyek szerint a Yahoo jelenleg a France Telecommal tárgyal. A Dailymotion jelenlegi tulajdonosától a Yahoo nem teljes egészében venné meg a megosztót, de legalább 75 százalékos részesedést akar belőle. Az oldal értékét jelenleg nagyjából 300 millió dollárra becsülik.

A Yahoo számára azért is lenne nagyon előnyös ez az üzlet, mert megvethetné a lábát a videomegosztók szektorában, ahol jelenleg főként a Google YouTube-ja dominál. Bár Mayer nevéhez már fűződnek mobilos területre irányuló vásárlások, a Dailymotion lenne az első igazán nagy "zsákmány", mióta ő az ügyvezető.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.