Hirdetés
. Hirdetés

Digitális ikertestvér jó döntésekhez

|

A Software AG Enterprise Digital Twin keretrendszerével a vállalatok folyamatokat, összefüggéseket, kölcsönhatásokat és rendszereket tükrözhetnek le digitális modellként. A bevált ARIS platformra épülő megoldás valós időben jeleníti meg a működést, egyszersmind elemezhetővé teszi a múltat, és segít előrevetíteni a jövőt is.

Hirdetés

- Minden eddiginél hathatósabban támogatja az üzleti, stratégiai és operatív tervezést az Enterprise Digital Twin keretrendszer - mondta Rácz Tamás, a Software AG kizárólagos hazai képviseletét ellátó itelligence Hungary tanácsadója. - A vállalatok módszeresen közelíthetnek vele folyamataikhoz, a stratégia meghatározásához, dokumentálásához és elemzéséhez, végső soron megvalósításához, mivel tökéletesen alkalmas a teljesítmény mérésére és monitorozásra is. A Software AG Digitális Üzleti Platformjának (DBP) részeként elősegíti a vállalatok digitális átalakulását, az adatvagyon jobb hasznosítását, lehetővé teszi a rendszerek, emberek, helyek és dolgok közötti, mindent átszövő digitális kapcsolatok kiépítését és menedzselését, a hatékonyabb csapatmunkát és vállalati együttműködést.

Hirdetés
          

Bármilyen fizikai objektum, akár egyetlen eszköz digitális ikertestvére is létrehozható a róla gyűjtött adatokból, azonban érdemes mindig a folyamatokból kiindulni, különálló gépek helyett környezetek modellezésében gondolkodni, mert a működés kiterjedt és mélyreható áttekintésével és értelmezésével alapozható meg igazán a döntéshozás.

Rácz Tamás tanácsadó, itelligence Hungary           

- Az Enterprise Digital Twin keretrendszerben testet öltő módszertan újdonsága és legnagyobb értéke, hogy segítségével a történeti adatok és az előrejelzések, szimulációk mellett a mindenkori élő állapotot is figyelemmel kísérheti a vállalat, így szükség esetén azonnal be tud avatkozni a jobb üzleti kimenetel érdekében - mondta Rácz Tamás.           

Szolgáltatásbuszon (ESB-n) keresztül a Digital Twin Framework könnyen integrálható meglévő újgenerációs és örökölt rendszerekkel, és összekapcsolható a DBP másik elemével, a Cumulocity IoT-platformmal is ipar 4.0-s fejlesztésekhez, a szenzorokról érkező adatfolyamok hasznosításához. Minthogy az ARIS-ra épül, a keretrendszer fejlett BI-képességeivel, riport- és mutatószámrendszer-készítő és -menedzselő eszközeivel az üzleti intelligenciát folyamatintelligenciával (PI) teljesíti ki.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.