Hirdetés
. Hirdetés

Digitalizációs stratégiák a napi gyakorlatban

|

Minden cég működése üzleti folyamatokra épül. Ezek azok az ismétlődő feladatok, amelyeket rendszeresen el kell végezni - lehet ez bármi, a termék kiszállításától kezdve egy új munkatárs beléptetéséig. A különbség egy jó és egy nagyszerű vállalat között az, hogy milyen hatékonysággal működnek ezek a folyamatok.

Hirdetés

A napjainkban rendelkezésre álló digitalizációs lehetőségek számos alternatívát kínálnak a céges folyamatok optimalizálásához. A következő példa jól mutatja, mennyire hatékonyan leképezhető egy teljes folyamat digitálisan az ELO üzleti megoldásai, a Business Solutions segítségével.

Hirdetés
          

A pénzügyi osztálynak új munkaerőre van szüksége, így álláshirdetést kell kiírni a cégnél. A toborzási folyamat egy kattintással elindítható az ELO digitális munkaerő-kezelő rendszerén, a HR Recruiting modulon belül, döntéshozók bevonásával. HR-funkciók sora vezeti végig a felhasználókat a felvételi folyamaton - az igény jóváhagyása után a rendszer létrehozza a megfelelő álláskiírást és a pozíciót publikálják a rendszerhez kapcsolt állásportálokon.           

A beérkező pályázatokat az ELO rendszer rögzíti és feldolgozza, központi helyen jeleníthetőek meg az önéletrajzok, a konfigurálható dashboardon könnyedén nyomon követhetők a jelöltek, az integrált rangsoroló rendszerrel alkalmasság és képzettség szerint szűrhetők. A megfelelő jelentkezők kiválasztása után a bemutatkozó beszélgetés megszervezéséhez egyénre szabható e-mail sablonokat kínál a rendszer, így gyorsan és professzionálisan zajlik az interjúk időpontjának egyeztetése.

           

Miután döntöttek a legalkalmasabb jelentkező felvételéről, a HR-osztály lezárja az álláskiírás folyamatát az ELO rendszerben, és elindítanak egy beléptetési folyamatot.           

Az ELO HR Personnel File modullal a pályázó rögzített adatai közvetlenül átkerülnek egy digitális személyi aktába. Minden személyi dokumentum központi, digitális személyi aktában tárolódik, többek közt az új munkatárs munkaszerződése is.           

Az ELO Contract digitális szerződéskezeléssel nemcsak automatikusan létrejön a munkaszerződés, de teljes életciklusán keresztül digitálisan kezeli azt a rendszer: a próbaidő végétől a céges jubileumokon át a nyugdíjkorhatárig.           

Az új munkatársnak a gyors betanuláshoz céges oktatásra lesz szüksége. Mivel a céges belső tréningek többsége e-learning modulok formájában áll rendelkezésre, színre lép az ELO Learning digitális továbbképzési eszköz, mellyel digitálisan kezelhető a cég teljes oktatási anyaga. Bármikor áttekinthető, ki milyen tréningeket végzett el.           

A maximális hatékonyság kézzel fogható: az új kolléga, a digitális céges folyamatoknak hála, nagyon gyorsan beletanul az új feladataiba, és feltalálja magát az új munkakörnyezetében. A cég pedig biztonsággal hagyatkozhat a belső folyamatokra, melyek a számos automatizmusnak köszönhetően teljesen digitalizáltak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.