Hirdetés
. Hirdetés

Díjazott a T-Online vezér

|

Simó György, a T-Com üzletágvezetője, a T-Online Magyarország Zrt. vezérigazgatója a Dale Carnegie & Associates nemzetközi vezetői tanácsadó vállalattól megkapta a Vezetői Minőség Díjat.

Hirdetés

A díjat Jea-Louis Van Doorne, a Dale Carnegie & Associates európai alelnöke adta át a Festetics Palotában szervezett ünnepségen. Simó Györgyöt szervezetfejlesztési munkájáért tüntették ki.

Az 1912-ben Amerikában alapított Dale Carnegie & Associates humánpolitikával, szervezetfejlesztéssel, integrált HR rendszerek bevezetésével és működtetésével foglalkozik. A Leadership Awardot (Vezetői Minőség Díj) 1985-ben hozták létre és annak a vállalatvezetőnek ítélik oda, aki kiemelt fontossággal kezeli az emberi erőforrás, az innováció, és a szervezeti kreativitás fejlesztését.

Magyarországon korábban Sugár András a Westel Mobil Távközlési Rt. vezérigazgatójaként, Kisbenedek Péter az Erste Bank Hungary vezérigazgatójaként, valamint Zsoldos Miklós az Union Biztosító Rt. elnök-vezérigazgatójaként részesült ugyanebben a kitüntetésben.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.