Hirdetés
. Hirdetés

Díjazta az Enterprise Groupot az SAP

|

A nagyvállalati szektorban elért eredményeiért az SAP elismerésében részesült az Enterprise Group.

Hirdetés

Az SAP Hungary Kft. több kategóriában osztott ki díjakat legjobban teljesítő partnereinek, akik a legnagyobb árbevételt és a legtöbb új ügyfelet hozták tavaly.

Az Enterprise Group tavaly októberben kapta meg az SAP Szakértői Partner Központ (PcoE – Partner Center of Expertise), illetve idén év elején az SAP arany fokozatú partnerminősítést. Ezeknek köszönhetően a vállalat Consulting üzletága különösen rugalmas és kedvező feltételű SAP bevezetési és támogatási szolgáltatásokkal szolgálhatja ki a legkülönbözőbb iparágakban jelenlévő nagyvállalati ügyfeleit.

 

Az üzletág fő tevékenységi területe az iparág specifikus SAP bevezetés és tanácsadás. Az Enterprise Group, és üzletágai azonban jellemzően komplex és egymást kiegészítő szolgáltatásokat kínálnak, ezért a Consulting üzletág szakemberei közreműködnek a medikai alkalmazás, dokumentum- és folyamatkezelés, továbbá call center és contact center megoldások bevezetésében is.

„Nagyon örülök az elismerésnek és annak, hogy SAP partnerségünk előnyeit már számos ügyfelünk megismerhette és hasznosíthatta. Bízom benne, hogy egyedi és speciális iparági tevékenységekre szabott megoldásainkkal még több nagyvállalat működési hatékonyságát támogathatjuk ebben az évben is” – mondta Jankó Károly, az Enterprise Group Consulting üzletágának igazgatója.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.