Hirdetés
. Hirdetés

Díjnyertes támogatás digitalizációhoz

|

Folyamatosan fejlődtek az ERP-rendszerekkel szembeni elvárások az itelligence Hungary elődcégének 1994-es megalapítása óta eltelt több mint húsz évben. Ugyanez a vállalat kompetenciáira és portfóliójára is igaz.

Hirdetés

Kezdetben a szervezet működésének átláthatósága volt a legfontosabb igény, ezért az ERP-bevezetések informatikai projektnek számítottak, és versenyelőnyt jelentett, ha a cég ilyen rendszert használt. Idővel azonban minden jelentősebb vállalat csatlakozott ehhez a táborhoz, így a hatékonyság növelése vált a legfőbb elvárássá.

- Napjainkban az igények köre jóval kiterjedtebb, az átláthatóság és a hatékonyságnövelés mellett az üzlet a lehető legnagyobb integrációt, a mobilitás, a bigdata-analitika és a digitális átalakulás, a valós idejű vállalatirányítás támogatását is várja az ERP-rendszertől - mondta Németh Róbert, az itelligence Hungary tanácsadásért felelős ügyvezető igazgatója.

SAP-környezetben az itelligence Hungary, az elődcég Apcon Kft., valamint a felvásárolt, korábban a Software AG-hoz tartozó IDS Scheer Hungária és Plaut Hungária kompetenciáit és tapasztalatait is egyesítve, hathatósan segíti mindezen igények lefedését a tanácsadástól kezdve a megvalósításon át az anyavállalat saját adatközpontjaiból adott hosztingszolgáltatásig és 24/7-es támogatásig.

- Egyedülálló módon ERP-projektjeinket a folyamatok felől közelítjük meg, tanácsadóink a folyamatok felmérésében és optimalizálásában éppúgy segíteni tudnak, mint a stratégiaalkotásban, a folyamatok implementálásában és visszamérésében - mondta Németh Róbert. - Noha az SAP Business Suite vállalatirányítási megoldása a folyamatos innováció eredményeként élenjár a korszerű üzleti igények kiszolgálásában, számos munkafolyamat az ERP-rendszeren kívül fut. A dokumentumkezelést partnerünk, az Open Text megoldásával támogatjuk, egyik ügyfelünknél most alakítottunk ki hiteles archiválási környezetet, amely mellett már nem szükséges megőrizni a papíralapú dokumentumokat. A rendszerek összekapcsolásához a webMethods integrációs megoldásait ajánljuk, melyek a mobileszközökre is kiterjednek. Létesítménymenedzsmenttel is foglalkozunk emellett, melyet részben az SAP ERP-rendszere támogat. Tanácsadóink szakértelme az említett területek közül egyszerre többre is kiterjed, így a hatékonyabb kommunikációnak köszönhetően sokkal rövidebb átfutással valósítjuk meg projektjeinket, ami alacsonyabb költséget jelent ügyfeleinknek.

Az itelligence Hungary az SAP Business One megoldását is kínálja kis- és középvállalatoknak. Közülük kettőt már SAP HANA platformra migrált.

Számos díjjal ismerte el eddig az SAP nemzetközi szinten is ezeket a kompetenciákat - idén az év SAP S/4HANA-bevezető partnerévé és az év SAP globális értéknövelő viszonteladójává választotta az itelligence csoportot.

Hirdetés
Hirdetés
Ügyfélszolgálati változás!
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.