Hirdetés
. Hirdetés

Dombornyomott hitelkártyát kínál a T-Mobile

|

A T-Mobile és a Budapest Bank (GE Money Bank) együttműködésének köszönhetően a mobiltelefonnal is használható hitelkártya újabb, dombornyomott változatát is igényelhetik a legnagyobb hazai mobilszolgáltató ügyfelei.

Hirdetés

A MasterCard Standard típusú T-Mobile Dombornyomott hitelkártyával a magyarországi elfogadóhelyeken túl már külföldön és az interneten is lehet vásárolni.

2006. május 1-től a T-Mobile üzleteiben igényelhető a Budapest Bankkal közös hitelkártyák legújabb generációja. Magyarországon és külföldön a MasterCard elfogadóhelyeken, valamint az interneten egyaránt használható korszerű fizetési eszköz különlegessége, hogy a kártyához rendelt hitelkeret mobiltelefonnal is elérhető. A mobilszolgáltató előfizetői a hitelszámla terhére a Mobil Vásárlás (m-com) szolgáltatással többek között autópálya-matricát, parkolójegyet, lottószelvényt vehetnek, vagy akár biztosítást köthetnek. Emellett a hitelkártyával bármely Domino kártya egyenlege bármikor, bárhonnan feltölthető.

A megoldás lényege, hogy a mobilvásárlásra szolgáló m-com egyenleg a hitelkártyához díjmentesen biztosított dinamikus SIM kártyára telepített alkalmazással a hitelkeretből bármikor bárhol feltölthető.

A T-Mobile Hitelkártya új generációjának előnye, hogy az elektronikus kártyával szemben a dombornyomott kártya birtokosa már külföldön és az interneten is vásárolhat. Az új T Mobile Dombornyomott Hitelkártyával a világon mintegy 15 millió MasterCard elfogadóhelyen lehet fizetni, illetve világszerte minden MasterCard emblémával ellátott bankautomatában lehet készpénzt felvenni.

A hitelbírálat kedvező esetben akár 20 perc alatt megtörténhet. Jóváhagyott kártyaigénylés esetén a különleges SIM kártyát azonnal, a helyszínen biztosítják az ügyfél számára. A T Mobile Dombornyomott Hitelkártyával a hitelbírálattól függően 1 millió forintos hitelkeret is igényelhető (THM: 40,47%*), a vásárlási tranzakció összege pedig akár 45 napig kamatmentes. A hitelkártya készpénzfelvételre a hitelkeret 60%-áig használható. A kártyához kapcsolódó banki hátteret a Budapest Bank biztosítja.

A T-Mobile és a Budapest Bank 2005 augusztusától működik együtt a bankkártya piacon. Ekkor bocsátották ki a kizárólag belföldön használható electronic típusú T-Mobile Hitelkártyát, melyből azóta mintegy 5000 darabot igényeltek. Az electronic kártya egyértelmű sikere alapján döntött a két vállalat a szolgáltatás továbbfejlesztéséről, a belföld mellett külföldön és az interneten is egyaránt használható dombornyomott kártya kibocsátásáról.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.