Hirdetés
. Hirdetés

DotcommerceDay: 2011. november 24.

|

2011. november 24-én rendezik meg az első hazai DotcommerceDay-t, azaz az internetes vásárlás napját. Az induló mozgalom célja, hogy az internetezőkkel megismertesse az online vásárlás előnyeit.

Hirdetés

A program lényege, hogy 2011. november 24-én - a karácsonyi vásárlási roham előtt - az online vásárlók szabadon válogathatnak olyan speciális, csak ezen a napon érvényes ajánlatok és kedvezmények között, amelyeket a mozgalomhoz csatlakozó webboltok kínálnak.

A több száz online értékesítő kínálatában szinte minden lehetséges termék vagy szolgáltatás megjelenik, ami csak kapható az interneten. Rendelhetünk könyvet, CD-t, kozmetikai és illatszereket, de műszaki cikkek, aukciós tárgyak, kuponok vagy repülőjegy, internet-előfizetés, ruha, játék, gyermekholmik és ékszerek is elérhetőek, a határt a csillagos ég, pontosabban a kereslet határozza meg.

Shopping mindenkinek

A mozgalom szervezői nemcsak a rutinos online vásárlókat várják, hanem azokat is, akik eddig csak játszottak a gondolattal, hogy kipróbálják, milyen is a tumultust elkerülve, otthonról kényelmesen, a piac teljes kínálatát nyugodtan áttekintve, az árakat összehasonlítva, különleges ajánlatok között böngészve, egyetlen kattintással vásárolni.

Az érdeklődők már most megkezdhetik a szörfölést a folyamatosan csatlakozó boltok kínálatában a www.internetesvasarlasnapja.hu weboldalon. Az érdeklődők csatlakozhatnak a mozgalom facebook-oldalához, ahol a szervezők folyamatosan számolnak be az internetes vásárlás legújabb lehetőségeiről, a biztonságos online vásárlás és fizetési módok tudnivalóiról, a mozgalomhoz csatlakozó új boltokról és különleges akcióikról. Az oldal itt érhető el.

Bár hazánkban az internetes kereskedelemnek és a tudatos vásárlási kultúrának egyaránt még van hova fejlődnie, a hagyományteremtő céllal létrejött DotcommerceDay-t a szervezők már a 2012-es naptárba is beírták.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.