Hirdetés
. Hirdetés

Dühösek a felhasználók a OneDrive korlátozás miatt

|

Úgy érzik elárulták őket, és mások mohósága miatt kell bűnhődniük.

Hirdetés

Több száz megjegyzést fűztek a felháborodott felhasználók a Microsoft blogbejegyzéséhez, amelyben bejelentette a OneDrive-val kapcsolatos változásokat. Az óriáscég azzal indokolta a korlátlan használat megszüntetését, hogy egyes felhasználók több PC adatállományát mentették el a tárhelyen, valamint teljes filmgyűjteményüket tartották ott. Néhány esetben a tárolt adatmennyiség meghaladta a felhasználónkénti 75 terabájtot, ami 14000-szerese az átlagosnak. Korábban az Office 365 Otthoni és Egyszemélyes szolgáltatások előfizetői kaptak korlátlan tárhelyet, amelynek mérete a jövőben 1 terabájtra korlátozódik az új előfizetők esetében, míg a meglévő előfizetőknek egy évük van arra, hogy 1 terabájtra csökkentsék a tárolt adatmennyiséget.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.