Hirdetés
. Hirdetés

Duke Nukem Forever, whatever?

|

Hagyományos évi helyzetjelentésünk Duke Nukem frontról: új előzetes videó a PC-s játékipar Bolygó Hollandijáról!

Hirdetés

Először villámgyorsan tisztázzuk, hogy ki (mi) is Duke Nukem és miért tartjuk fontosnak időről-időre felvillantani mi a helyzet vele. 2007 februári cikkünkből kiderülnek az előzmények azok számára is, akik esetleg még nem is éltek, mikor Duke Nukem 3D-ben riogatta a közönséget.

A nagy hír, a fontos aktualitás, hogy megjelent egy 70 másodperces új előzetes a játékról. Duke-nak nem ez az első videós szereplése. 1998-ban az E3-mon bemutatott előzetesben Duke oldalán felbukkan egy khmm... bögyös társ is. Akkor még a Duke Nukem Quake II motoron futott.

A 2001-es E3-mon már az Unreal motorja mozgatta Duke-ot.

 

 

Végezetül pedig a legfrissebb, legújabb Duke Nukem Forever videó, amiből pontosan kiderül a nagy semmi! Talán a végén nem véletlen az a "Stay tuned!" felirat?

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.