Hirdetés
. Hirdetés

Dupla annyi tablettel készül a Samsung

|

Az idei évben kétszer annyi táblát akar eladni a koreai gyártó, mint tavaly.

Hirdetés

2012. negyedik negyedévében a Samsung piaci részesedése a tabletek kategóriájában 15,1 százalékra emelkedett, ami a kétszerese volt a korábbi negyedévek 7,3 százalékának. A koreaiak hisznek abban, hogy a trend folytatódik, de legalábbis, hogy az év hátralévő részében élénk lesz a kereslet az efféle hordozható készülékeket illetően.

A Samsung jóval nagyobb keresletet vár a táblái iránt: ami azt illeti, az idei évben nagyjából 40 millió ilyen eszközt akarnak értékesíteni, ami a duplája lenne a 2012-es eladásoknak. Ezzel nagy feladat vár a Galaxy Note 8.0-ra és a közelgő, Windows 8-cal felszerelt modellekre egyaránt.

Ezek mellett fontos szerepe lesz még a Galaxy Tab szériának is, amelynél ugyancsak a lehető legtöbb eladott darabszámot akarja kicsikarni a Samsung. Bár az idei évben a felsőkategória sem ígérkezik eseménytelennek az ágazatban, mégis úgy tűnik, hogy 2013. az olcsó és takarékos tabletek szezonja lesz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.