Hirdetés
. Hirdetés

Egy éve vezeti Marissa Mayer a Yahoot

|

A Yahoo részvényeinek árfolyama hetven százalékkal emelkedett Marissa Mayer regnálása alatt. Szép szám, de nincsen semmi jele annak, hogy a cég működése megváltozott volna.

Hirdetés

A 38 éves Mayer egy évvel ezelőtt igazolt a Google-től a Yahoohoz, és bár a számok alapján azt lehet mondani, jó kezekben van a cég kormánya, a szakértők többsége szerint komoly változás nem állt be a vállalat életében.

 
 
Az, hogy mennyire válságban volt a Yahoo jól mutatja, hogy öt év alatt Mayer volt a hatodik, aki leült a vezérigazgatói székbe. Marissa azonnal nagybevásárlásba kezdett, az elmúlt egy évben 17 céget vásárolt fel, a legnagyobb trófea a 1,1 milliárd dollárba került Tumblr volt. Viszont ezeknek az akvizícióknak a pénzügyi haszna nem azonnal jelentkezik, a befektetőknek türelemre lesz szükségük.

A cég dolgozói azonban jobb hangulatban, optimistábban tekintenek a jövőbe, elképzelhető, hogy Mayer irányítása alatt a Yahoo ismét a legnagyobbak közé emelkedik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.